**virtuous**

Allah, sh0w us the right path~

Tiada di dalam list ^_^

on March 13, 2009

FOUR NAMES THAT FRIENDS CALL YOU

  1. Kakchik!!family dan usrah yang selalu panggil..suka!!
  2. Ifah..yang start panggil nama ni kak mailiza dan kak paan je..hee~
  3. Fifah..ni yang selalu sangat lah..tapi dah lama tak guna..:p
  4. ‘Afifah Azam..ustaz zaini sorang je yang selalu panggil nama penuh ana niΒ  πŸ™‚

FOUR MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE

  1. 1924,all about ISLAM 😦
  2. Birthday of my family members and usrah
  3. Annivessary mak dan abah
  4. February 2003 (1st time masuk SHAMS)

FOUR THINGS U HAVE DONE LAST 30 MINUTES

  1. liqo’+notes
  2. liqo’ ke??
  3. liqo’ lagi??
  4. liqo’ KARISMA yang memeningkan kepala :s

FOUR WAYS TO BE HAPPY

  1. ask Him
  2. kami semua berkumpul (bayt redzuan+bayt binafsha+kak ita)
  3. bercerita dengan family members dan usrah!!
  4. kaco kak milah,kak farah,kak mimi,kak ikin (tak pernah pun sebenarnya πŸ™‚ )

FOUR PEOPLE U MISS FROM THE PAST

  1. BADARians 2007
  2. SHAMSians 2003-2007
  3. DHAMIRAH
  4. usrah2 saye πŸ™‚

FOUR GIVES U WOULD LIKE TO RECIEVE

  1. tak kisah
  2. kemaafan
  3. kasih sayang
  4. apa yang penting??kerjasamaaa..hee~..taklah..nak benda2 HIJAU je boleh??yang molek2 lor

FOUR OF YOUR FAVOURITE HOBBIES

  1. menghadap laptop
  2. menung sekejap
  3. cakap sorang2 (kak sharifah atiyyah yang kata πŸ™‚ )
  4. kacau kak paan..hee~,macam terbalik je nih??

PLACES U WANTΒ  TO GO FOR VACATION

  1. Mecca..
  2. mana2 yang ada family members saye πŸ™‚
  3. gemencheh..hehe (osah tipu yeh)
  4. mesir..

FOUR FAVOURITE DRINKS

  1. apa2 juice lah..tak kisah
  2. sky juice itu penting!!(kak hajar katalah)
  3. cendol kat simpang nak masuk SHAMS..hee~rindu lak aii
  4. air zam2 πŸ™‚

FOUR THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR BAG

  1. purse??tak pernah ada pun :p
  2. buku+quran
  3. pen atau pencil πŸ™‚
  4. tissue kot coz keadaan kini yang memaksa..hee~

FOUR FAVOURITE COLOURS

  1. hijau
  2. green
  3. akhdar πŸ™‚
  4. purple??boleh lah πŸ˜‰

TOP FOUR HANGOUTS

  1. maktabah kat jami’ah mu’tah (tingkat 4)
  2. tempat2 yang boleh print dan taswir..:)
  3. bayt redzuan ku!!
  4. bayt binafsha lor

TOP FOUR YOU LOVE SO MUCH

  1. ad-dEEn(meliputi semua dah ni rasanya)
  2. family 1st
  3. usrah2ku
  4. those who i love and love me πŸ™‚

TOP FOUR THING SPECIAL TO YOU

  1. quran beserta tafsirnya..
  2. laptop ke??
  3. gambar family+kawan2+usrah..(rindu tu~)
  4. jam??langsung takde..hee~..kakak sorang je pernah bagi tapi tak tahan lama :p

TOP FOUR WHO U THINK WOULD ANSWER THIS SURVEY

  1. kak ikin sorang je belum kot dalam bayt binafsha tuh
  2. bayt redzuan lor..cepat ready!!
  3. family members dan usrah2 ku!!
  4. tak jawab pun takpe sebab bukan priority pun..Dia lebih tahu πŸ™‚

TOP FOUR REASON WHY YOU ANSWER THIS SURVEY

  1. boring asyik liqo’..hee~,taklah,memain je πŸ˜‰
  2. kak mimi punya pasal :p
  3. kak milah yang tunjuk πŸ™‚
  4. apa2 aje lah
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: